Skip to main content

Pronađite najbolju hidratantnu kremu za svoj tip kože

najbolja hidratantna krema

Traženje i pronalaženje najbolje hidratantne kreme za lice koja odgovara našem tipu kože može pokrenuti mnoga pitanja. Da li mi je potrebna samo jedna? Ili mi je potrebno da imam više vrsta krema? Da li da izaberem hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom za svakodnevnu upotrebu ili da nanesem kremu sa zaštitom od sunca preko dnevne kreme? I sa koliko godina bi trebalo da počnem da koristim noćnu kremu?

Stručnjaci znaju da je nahranjena i hidrirana koža ključ za njeno bolje zdravlje tokom vremena (i za smanjenje znakova starenja), pa su, predvidevši ova pitanja i potrebe, osmislili opcije koje se prilagođavaju Vašoj dnevnoj rutini u nezi kože lica, kao i specifičnim potrebama Vašeg tipa kože.

Kako odabrati najbolju hidratantnu kremu za sebe?

Kao prvi korak, Neutrogena® stručnjaci za hidrataciju naglašavaju važnost procene tipa naše kože i njenih potreba: Neophodno je znati da li je Vaša koža suva, osetljiva, normalna, kombinovana, sklona aknama ili zrela.

Konvencionalne kreme za hidrataciju mogu biti masne i zadržavati se na površini kože, stvarajući sloj koji je štiti od gubitka vode i dajući joj osećaj glatkoće. Međutim, iako pomažu u zadržavanju vlage i štite kožu od spoljašnjih uticaja, postoje modernije hidrirajuće kreme koji prodiru u unutrašnjost kože i duboko je hidriraju iznutra, održavajući njenu elastičnost i blistavost tokom dužeg vremena.

Neutrogena® Hydro Boost linija je napravljena tako da obezbedi univerzalnu hidrataciju za različite tipove kože. Pronađite najbolju hidratantnu kremu za svoju kožu!

Hidratantna krema za suvu ili osetljivu kožu

Hydro Boost krema i gel bez mirisa je idealna za suvu ili osetljivu kožu, i to zahvaljujući intenzivnom hranljivom delovanju kreme na delikatnu kožu.

Hidratantna krema za kombinovanu kožu

Za negu kombinovane kože ili kože sklone aknama, Hydro Boost vodeni gel je dobar izbor koji duboko hidrira a ne ostavlja tragove. Višenamenski hidratantni gel, kao što je Hydro Boost, može se koristiti i za dan i za noć, sve dok dan započinjete jutarnjim nanošenjem zaštitne kreme sa SPF 15 ili, po mogućstvu, višim faktorom zaštite od sunca.

hidratantna_krema_za_mjesovitu_kozu.jpg

hidratantna krema za mjesovitu kozu

Ako više volite da koristite hidratantnu kremu koja sadrži sve u jednom proizvodu i koja je odlična za ona jutra kada imamo premalo vremena, možete isprobati neki od proizvoda kao što je Neutrogena® Hydro Boost City Shield hidratantni losion za lice sa zaštitnim faktorom 25, koji pruža laganu hidrataciju i zaštitu od sunca u jednom pakovanju.

Bez obzira na odabir hidratantne kreme, postoje dve stvari koje treba da imate na umu kada odlučujete šta Vam je potrebno: dnevna hidratantna krema i zaštita od sunca da biste sačuvali kožu od štetnih uticaja, i noćni tretman da biste joj pomogli da se oporavi od dehidracije i oštećenja kojima smo neizbežno izloženi u svakodnevnom životu.

ten uscat

Suva koža lica: uzroci i tretiranje

Zaštita suvih ruku