Skip to main content

Neoglukozaminu: Ujednačava ton kože i otkriva svetliju kožu za samo nedelju dana

neoglukozamin

Šta je Neoglucosamine®?

Do sada ste verovatno već čuli za AHA, PHA i hijaluronsku kiselinu. Došlo je vreme da upoznate najnoviji sastojak za posvetljivanje kože na tržištu. Neoglucosamine® je vrhunski aminošećer koji pomaže u obnavljanju i posvetljivanju kože. Baš kao što hijaluronska kiselina pojačava hidrataciju, Neoglucosamine® podstiče sjaj kože. U stvari, za razliku od drugih posvetljivača kože, Neoglucosamine® je zapravo gradivni blok hijaluronske kiseline koji pomaže u obnavljanju kože za svežiji, blistaviji ten.

Kako Neoglucosamine® funkcioniše?

Na svakih 30 dana, prirodno odbacujete gornji sloj svoje kože. Ovaj proces se naziva zamena površinskih ćelija. Ali ponekad se ove stare ćelije kože zadrže i tada Vaš ten počne da deluje beživotno. Šta je zapravo beživotna koža? Jednostavno rečeno, beživotna koža je rezultat dehidracije, neujednačnog tena i teksture.

Da bi razrešio ovaj problem, Neoglucosamine® za borbu protiv beživotne kože radi na ispunjavanju tri ključna uslova za posvetljivanje kože:

Obnavljanje površine kože

Dokazano je da Neoglucosamine® podstiče zamenu površinskih ćelija 10 puta brže nego što je to slučaj kod netretirane kože. Ovaj sastojak ubrzava proces obnove Vaše kože, potpomažući uklanjanje starih ćelija.

Ujednačavanje tona kože

Da bi omogućio ujednačeniji ton i teksturu kože, Neoglucosamine® smanjuje pojavu tamnih mrlja, ometajući proizvodnju pigmenata kože.

Hidratacija

Kao gradivni blok hijaluronske kiseline, Neoglucosamine® je efikasan u osvežavanju i hidrataciji ćelija kože za blistav ten.

Osim toga, Neoglucosamine® je od pomoći čak i kod prevencije finih bora!

Najbolja rutina za svetliju kožu

Uz novi Neutrogena Bright Boost, uverite se sami kako Neoglucosamine® može da otkrije svetliju, ujednačeniju kožu za samo nedelju dana. Ova višenamenska kolekcija zauzdava moć sastojka Neoglucosamine® kako bi zadržala hidriranost Vaše kože dok uklanja stare, beživotne ćelije. Saznajte kako možete da Bright Boost uklopite u svoju rutinu:

Bright Boost Gel Krema

Ubrzajte zamenu površinskih ćelija pomoću ovog laganog, hidratantnog osvežavajućeg sredstva formulisanog sa sastojcima kao što su Neoglucosamine®, PHA i AHA eksfolianti. Nanesite ga dva puta dnevno na lice i vrat da biste odmah otkrili blistavost svoje kože i zračili iznutra.

Bright Boost Illuminating Serum

Poboljšajte ton, teksturu i bistrinu svoje kože uz ovaj serum za posvetljivanje kože obogaćen sastojkom  Neoglucosamine® i ekstraktom kurkume. Umasirajte 4 do 5 kapi seruma dnevno na lice. Profesionalni savet: Koristite serum zajedno sa gel kremom za 3 puta veću moć posvetljivanja!

Bright Boost HIDRATANTNI TEČNI GEL SPF 30

Izlaganje suncu je jedan od glavnih uzroka dehidrirane kože, neujednačenog tona i teksture. Pre nego što krenete napolje, nanesite ovu zaštitnu kremu širokog spektra, formulisanu sa sastojcima kao što su Neoglucosamine®, jer će Vam pomoći da održavate ujednačeniji ten.

Pravilna upotreba:

Bright Boost kolekcija sa sastojcima kao što su AHA, PHA i BHA je potpuno bezbedna za upotrebu, ali mešanje Bright Boost krema sa retinolom može smanjiti efikasnost oba proizvoda. Ako su proizvodi sa retinolom takođe deo Vaše svakodnevne rutine, pokušajte da proizvode koristite naizmenično.

Zašto je glicerin Vaš novi zaštitnik u borbi protiv suve kože

Odgovaramo na sva Vaša pitanja o retinolu za kožu