Skip to main content

Ovaj tretman protiv bora je prekretnica

Ovaj tretman protiv bora je prekretnica

Kako ukloniti bore na licu 

Da li ste spremni da sledite metod za negu kože koja Vam nudi neverovatne rezultate? Ovaj tretman protiv bora na bazi retinola deluje brzo i omogućava značajno ublažavanje mimičkih, kao i dubokih statičkih bora.

Uklonite bore sledeći ova 3 jednostavna koraka za čišćenje, tretman i hidrataciju kože. Vaša koža će za tren oka zablistati i izgledati mlađe i zdravije.

Čišćenje

Prvi korak podrazumeva pripremu kože. Savetujemo Vam da koristite proizvod za čišćenje lica mikroeksfolijacijom, kojim se nežno uklanjaju nečistoće, višak masti i ostale prljavštine, čime se koža priprema za optimalnu apsorpciju retinola.

Tretiranje

Drugi korak u okviru ove rutine čini tajno oružje protiv bora: Neutrogena® Cellular Boost koncentrovana krema protiv bora. Ovaj proizvod protiv bora pruža klinički dokazan tretman koncentrovanim retinolom, kojim se ublažavaju najdublje i najtvrdokornije bore, i poboljšava tonus kože. Nanesite jednom dnevno na dobro očišćenu kožu i lagano masirajte da bi rezultati postali vidljivi za samo nedelju dana.

Hidratacija:

Zahvaljujući kremi Neutrogena® Cellular Boost De-ageing dnevna krema za negu SPF 20, u okviru trećeg koraka ove metode možete udvostručiti napore uložene u borbu protiv bora. Nanesite ovu bogatu hidratantnu kremu u veličini zrna graška na dobro očišćeno lice i vrat, a zatim nežno umasirajte da biste kompletirali svoj tretman protiv bora.

 

Osim toga, ovu kremu možete kombinovati sa kremom Neutrogena® Cellular Boost De-ageing noćna krema za regeneraciju sa HexinoITM formulom, da biste podstakli prirodnu proizvodnju kolagena, elastina i vitamina C, koji će Vam pomoći u ispravljanju neujednačenog tonusa kože i u ublažavanju tamnih fleka.

Odgovaramo na sva Vaša pitanja o retinolu za kožu

Zaštita suvih ruku

Beauty & Skincare Tips

Saveti za lepotu i negu kože

Unapredi svoje rutine za  lepotu i negu zahvaljujući savetima stručnjaka.